Zomerschool – 28 t/m 31 augustus 2017

De TeldersStichting organiseert eind augustus haar jaarlijkse zomerschool. Tijdens deze vierdaagse intensieve cursus verzorgen diverse politici en wetenschappers inleidingen over de liberale filosofie en de praktische toepassing van het liberalisme op concrete beleidsterreinen. Tevens dagen vertegenwoordigers van andere ideologische stromingen de deelnemers uit met kritiek op het liberalisme vanuit hun eigen overtuiging. Aan eerdere edities werkten onder meer mee: Mark Rutte, Afshin Ellian, Kees van der Staaij, Ronald van Raak, Auke Leen en Malik Azmani. Meer informatie over het programma van dit jaar is binnenkort te vinden op www.telderscommunity.nl.

 

Voor dit jaar staan onder meer op het programma:

– Ankie Broekers-Knol (voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal);
– Marcel Wissenburg (hoogleraar politieke theorie);
– Martin van Hees (hoogleraar ethiek);
– Peter Hagoort (hoogleraar cognitieve neurowetenschap);
– Frans de Graaf (voorzitter VVD-fractie in de gemeenteraad van Den Haag).

 

De zomerschool vindt plaats van 28 tot en met 31 augustus 2017 in conferentiehotel de Bergse Bossen in Driebergen.
Voor de cursus, inclusief drie overnachtingen, de maaltijden en een lidmaatschap van de TeldersCommunity, geldt een eigen bijdrage van 175 euro. Aan de zomerschool kunnen maximaal twintig getalenteerde jongeren deelnemen die in de laatste fase van hun studie zitten of recent zijn afgestudeerd. Selectie vindt plaats op basis van motivatiebrief & CV, alsmede een gesprek.

 

Interesse? Stuur uiterlijk 29 mei 2017 een motivatiebrief met CV naar info@teldersstichting.nl ter attentie van directeur Patrick van Schie.

 

Klik op de afbeelding om naar het Facebookevenement te gaan.

 

Alleen abonnees kunnen mee debatteren. Word abonnee!