TC OPEN VOOR DEBAT

De TeldersStichting stimuleert liberaal debat. Het online discussieplatform dat hiervoor is opgericht, heet TeldersCommunity.nl. In dit politieke debatforum van Nederland komen 60 jaren wetenschappelijke kennis, eeuwen liberaal gedachtengoed en actuele opinies vanuit de ‘eigen’ achterban samen. Ze worden met elkaar verbonden. Op TeldersCommunity.nl komen liberalen met elkaar in contact, ze delen hun ervaringen en opinies en geven een waardevol liberaal geluid.

Deel je mening
POWERED BY TS

De TeldersStichting (TS) is de liberale denktank van Nederland. De stichting is in 1954 opgericht ter nagedachtenis aan Benjamin Telders, een groot voorvechter van vrijheid en democratie. Veel van het onderzoek dat in de loop der tijd verricht is door medewerkers van de TS is op deze community gepubliceerd. Abonnees van TeldersCommunity kunnen alle boeken uit de Bibliotheek als e-book downloaden.

Naar website TS
WORD ABONNEE

Van het eerste liberale dicussieplatform van Nederland; de online ontmoetingsplaats voor mensen met een politieke interesse. Met een liberaal geluid, een liberaal debat, heel veel kennis en een online mediatheek. Word abonnee, debatteer mee, verrijk je kennis, verbreed je netwerk en kom tot nieuwe inzichten! Een online abonnement kost slechts € 35,00 per jaar. Wil je alle boeken van TS en Liberaal Reveil ook op papier ontvangen? Dan betaal je € 75,00 per jaar. Meld je aan en ervaar de kracht van TeldersCommunity.nl.

Meld je aan
INSPIRATIE VOOR LIBERALEN

Liberale standpunten zijn de muzieknoten waarmee onze democratie is gecomponeerd. Laat je inspireren door liberale denkers van toen en van nu. Liberale politici, medewerkers van de TeldersStichting en liberalen uit de maatschappij leveren hun bijdragen aan de verdere ontwikkeling van dit waardevolle gedachtengoed.

Naar Actueel
OMGANGSREGELS OP TC

Om toegang te krijgen tot TC en om er gebruik van te maken, dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van de TeldersStichting. Neem de tijd om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen. Door je als bezoeker of abonnee te registreren op TeldersCommunity.nl verklaar je bekend te zijn met de inhoud van deze algemene voorwaarden en akkoord te zijn met de toepasselijkheid ervan.

Naar algemene voorwaarden
CONTACT

Voor vragen over TC, over de TeldersStichting, over onze werkzaamheden, publicaties, over je abonnement, over hoe je ons werk kunt steunen of over bijeenkomst kan je ons als volgt bereiken: Prof.mr. B.M. TeldersStichting Mauritskade 21 2514 HD Den Haag Tel.: + 31 (0)70 363 19 48 E-mail: info@teldersstichting.nl

Neem contact op

Delen

Veelgestelde vragen

Dat klopt. Alleen betalende abonnees kunnen deelnemen aan de debatten. Voor € 35,00 per jaar kan je meediscussiëren, alle publicaties downloaden, filmpjes bekijken en bovendien (meestal) kosteloos deelnemen aan onze bijeenkomsten.

Daar hoef je niets voor te doen. Je abonnement duurt een jaar. Twee weken voordat je abonnement verloopt, ontvang je een e-mail melding van ons met daarin de mogelijkheid om je abonnement te verlengen. Je hoeft dan alleen op een link te klikken en opnieuw € 35,00 te betalen voor een jaar verdieping, uitdaging en plezier. Komt het verlengen van je abonnement op dat moment niet uit? Dan ontvang je een paar dagen later nog een herinnering van ons op je e-mailadres.

Zeer nauwkeurig! We noemen je even de ‘Gebruiker’. Over je privacy staat het volgende in onze algemene voorwaarden: de TeldersStichting zal de door Gebruiker opgegeven persoonsgegevens niet gebruiken voor enig ander doel dan de exploitatie van de TeldersCommunity en facturatie en administratie doeleinden. Van elke bezoeker van de TeldersCommmunity en bij elke posts van een Gebruiker wordt het door Gebruiker gebruikte ip-adres opgeslagen. Wanneer Gebruiker dat wenst kan de TeldersStichting de gegevens van Gebruiker gebruiken voor het verspreiden van een nieuwsbrief. De TeldersStichting is gerechtigd om op verzoek of bevel van een daartoe bevoegde autoriteit de persoonlijke gegevens van Gebruiker en overige gegevens zoals deze bij de TeldersStichting bekend zijn te verstrekken aan deze autoriteit.

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande toch nog vragen? Stuur je vraag dan naar info@teldersstichting.nl.

Ja, dat kan. Soms betalen bezoekers een (andere) toegangsprijs dan abonnees. Vaak worden onze abonnees kosteloos uitgenodigd voor bijeenkomsten.

Jazeker! Een abonnement op TeldersCommunity.nl is een cadeau met inhoud. Wil je iemand verrassen met een abonnement? Neem dan contact met ons op via: info@teldersstichting.nl. Wij regelen de rest.

Graag! Misschien wordt je column niet meteen geplaatst, omdat we soms een keuze uit het aanbod moeten maken. We laten je dat dan uiteraard weten. Columns zijn welkom op info@teldersstichting.nl.

Dat kan op verschillende manieren. Je kunt abonnee van TC worden of donateur van de TeldersStichting. Ook is het mogelijk om een legaat op te nemen in je testament. Daarmee help je ons om ook in de toekomst zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met ons wetenschappelijk onderzoek en met het liberalisme.

In een testament kan je zelf vastleggen welk deel van het te vererven vermogen je wilt nalaten aan de Stichting. Dit kan in de vorm van een geldbedrag (legaat) of een percentage van jouw nalatenschap (erfstelling). Het is ook mogelijk om met een Fonds op naam een concrete doelstelling te bepalen of een keuze te maken uit één van onze projecten.

Wij adviseren om een legaat, erfstelling of Fonds op Naam te overleggen met de bank, accountant of notaris over de financiële consequenties van de verschillende mogelijkheden tot schenking. Je kunt ook contact opnemen met ons voor vragen en hulp.

De TeldersStichting heeft de zogenaamde ANBI status. Daardoor zijn particuliere giften aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Ook hoeft de stichting geen schenkingsrecht te betalen over een gift en is er geen successierecht verschuldigd over een donatie vanuit nalatenschap.

Dat is mogelijk. Onze wetenschappelijk medewerkers zijn ervaren en gewilde gastsprekers op evenementen. De TeldersStichting vraagt een bescheiden vergoeding voor dit optreden. Deze inkomsten komen ten bate van het werk van de TeldersStichting. Wil je meer weten? Stuur een e-mail naar info@teldersstichting.nl.

Het opzeggen van je abonnement gebeurt automatisch wanneer je besluit om je abonnement niet te verlengen. Zo eenvoudig en liberaal werkt het op de TeldersCommunity. Wanneer je van ons een e-mail ontvangt met de melding dat je abonnement over een paar weken zal verlopen, dan kan je zelf besluiten om je abonnement al dan niet te verlengen. Doe je niets? Dan vervalt je abonnement.